اعمالي كه در آزمايشگاه ميكروبيووژي مواد غذايي انجام ميشود به شرح زير مي باشد
اعمالي كه در آزمايشگاه ميكروبيووژي مواد غذايي انجام ميشود به شرح زير مي باشد
جداسازي و تشخيص ميكروبهاي بيماريزا در مواد غذايي
آزمايشات تشخيص و سنجش مايكوتوكسينها در مواد غذايي
انجام انواع تكنيكهاي سرولوژيكي با روش اليزا
كشت و پاساژ امكان نگهداري انواع سوشهاي ميكروبي و .....
منبع: مرکز مقالات کشاورزی AKE( بزرگترین وبلاگ کشاورزی ایران )
+ نوشته شده در ۱۳۸۹/۰۶/۱۴ ساعت 10:21 توسط مهندس محمد اکرم ایرندگانی
|