نتايج يك تحقيق جديد نشان مي دهد: چاي سبز حاوي آنتي‌اكسيدان قوي است كه از ابتلا به ديابت نوع اول پيشگيري مي‌كند و يا بروز آن را به تعويق مي‌اندازد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا - واحد علوم پزشکي ايران، پژوهشگران در اين مطالعات، آنتي اكسيدان EGCG موجود در چاي سبز را روي موشهاي آزمايشگاهي مبتلا به ديابت نوع اول و سندرم ابتدايي «سجوگرن» كه باعث آسيب غدد توليد رطوبت و در نتيجه خشك شدن دهان و چشم‌ها مي‌شود را ‌مورد آزمايش قرار دادند.

استفان هسو، بيولوژيست سلول‌هاي مولكولي در كالج پزشكي جورجيا در رابطه با اين يافته جديد گفت: مطالعات ما روي سندرم فوق متمركز شد و بنابراين دريافتيم كه EGCG نيز مي‌تواند در پيشگيري يا تاخير در بروز ديابت نوع يك وابسته به انسولين نقش شگفت انگيزي داشته باشد.

در موشها EGCG باعث كاهش شدت آسيب به غدد بزاقي در ارتباط با اين سندرم مي‌شود كه هيچ درمان شناخته شده‌اي ندارد.

لازم به ذکر است، ديابت نوع اول و سندرم سجوگرن (Sjogren) از بيماريهاي سيستم ايمني خودكار بدن هستند كه باعث مي‌شوند بدن به خودش حمله كند.

اختلالات سيستم ايمني خودكار سومين گروه شايع از بيماريها در آمريكا هستند كه حدود هشت درصد از جمعيت اين كشور را دچار مي كنند.

شرح اين آزمايشات در نشريه «لايف ساينس» منتشر شده است.

 

یادآوری:چای سبز به مراتب فوائد بیشتری نسبت به چای معمولی خودمون اره. توصیه میکنم یک روز در هفته چای سبز بیاشامید.

 

 

 

 

 

 

منبع: مرکز مقالات کشاورزی AKE( بزرگترین وبلاگ کشاورزی ایران )