لوبیا: Kidney bean
لوبیا: Kidney bean
نام علمی : Phasaeolous vulgaris
جوشانده : مقدر 30 گرم لوبیای خشك را در یك لیتر آب جوش ریخته و بگذارید ده دقیقه بجوشد سپس آنرا صاف كرده و یك فنجان قبل از هر غذا بنوشید
لوبیای پخته : لوبیا را در آب ریخته و بجوشانید تا كاملا پخته و نرم شود و بمقدر یك فنجان در روز بخورید برای جلوگیری از نفخ معده می توان لوبیا را با خردل ، زیتون و آبلیمو مصرف كرد .
سوپ لوبیا : از نظر داشتن مواد پروتئینی و الیاف بسیار مفید است . سوپ لوبیا را با جعفری و گشنیز و هویج بپزید .
منبع: مرکز مقالات کشاورزی AKE( بزرگترین وبلاگ کشاورزی ایران )
       + نوشته شده در ۱۳۸۹/۰۶/۰۶ ساعت 5:0 توسط مهندس محمد اکرم ایرندگانی
        |