دستکاری طعم تخم مرغ

  به منظور تغییر طعم و تولید تخم مرغ هایی با مزه های مختلف چندین گیاه معطردر جیره مورد آزمایش قرار گرفت که از بین آنها هل ، نعنا ، سیر و مرزنگوش قادر به تغییر طعم تخم مرغ شدند. که می توان آن را به ترکیبات آروماتیک این گیاهان نسبت داد. این تکنیک می تواند جهت تولید محصولات متنوع و همچنین سود بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.

 

 

 

Richter , T ( 2002 ) . Influence of spesific feed additives on last of hens eggs. Berlmunch. Tierarztl . 115 ( 5 – 6 ) : 200 – 202

 

 

 

 

 

منبع: مرکز مقالات کشاورزی AKE( بزرگترین وبلاگ کشاورزی ایران )