بیماری پوسیدگی نرم سیب

 

عامل بیماری:Penicillium expansum

 

 علایم بیماری:

 

در اثر این  پوسیدگی  نرم آبکی به رنگ خرمایی یا  خاکستری در

 میوه هایی که به عللی در موقع برداشت و یا حمل زخمی شده اند

ظاهر می شود.جنانچه  رطوبت محیط زیاد  باشد  کپک  خاکستری

یا آبی قارچ در سطح آلوده تشکیل می گردد.

 

 

مبارزه:

 

برداشت میوه و حمل آن باید به طریقی باشد که میوه زخمی نگردد.

میوه های زخمی و آلوده را باید از میوه های سالم جدا نمود .ضد

عفونی میوه قبل از انبار کردن با محلول 2 در هزار بنومیل و یا

تکتو 60 از شدت آلودگی می کاهد.

 

 

 

 

 

منبع: بزرگترین وبگاه مرکز مقالات کشاورزی و کلیه گرایش های کشاورزی