فوائد گوشت شترمرغ:

گوشت شترمرغ، گوشت قرمز با کلسترول، چربی، کالری پائین تر و آهن و پروتئین بالاتر نسبت به گوشت مرغ و بوقلمون میباشد و مزه آن بسیار شبیه به مزه گوشت گوساله است. 


از نظر مواد مغذی بالانس ایده آلی داشته و به عنوان منبع پروتئین از طرف تشکل های سلامتی همچون انجمن قلب امریکا، انجمن سرطان امریکا و انجمن دیابت امریکا توصیه شده است.

به علت بالانس مناسبPH ، این گوشت برخلاف سایر گوشتها جاذب باکتریهای مضر مانند E.coli و سالمونلا نمی باشد. این گوشت مزه و مواد مغذی فوق العاده ای داشته و زودپز می باشد و بسیار سریع با چاشنی های مورد علاقه تان مزه دار میشود.گوشت شترمرغ بسیار سالم و جایگزین مناسبی برای گوشت سفید و گوشت قرمز است.

این شرکت توانایی تامین گوشت تازه و گرم شترمرغ را برای مصارف خانگی، رستورانها، کارخانجات، هتل ها و.......را دارد. محصولات پروتئینی تولیدی ران، استیک، فیله، دل و جگر، گردن می باشد.این محصولات در بسته بند یهای 500گرمی و یک کیلویی عرضه میشود. 

مقایسه گوشت شترمرغ (در 100 گرم گوشت پخته شده) 

کلسترول    
آهن (میلیگرم)    
کالری (کیلو کالری)    
چربی (گرم)    
پروتین (درصد)    
 

83    
3.2    
142    
3    
26.9    
شتر مرغ

89    
1.2    
190    
7.4    
28.9    
مرغ

76    
1.8    
170    
5    
29.3    
بوقلمون

86    
3    
211    
9.3    
29.9    
گاو

118    
1.2    
196    
6.6    
31.9    
گوساله

89    
2.7    
201    
11.2    
23.5    
اردک

112    
4.5    
158    
3.2    
30.2    
آهوی کوهی





 


برچسب ها: گوشت شترمرغ،
منبع مقاله

www.ake.blogfa.com www.ake.blogfa.com www.ake.blogfa.com