فوائد گوشت شترمرغ
فوائد گوشت شترمرغ:
از نظر مواد مغذی بالانس ایده آلی داشته و به عنوان منبع پروتئین از طرف تشکل های سلامتی همچون انجمن قلب امریکا، انجمن سرطان امریکا و انجمن دیابت امریکا توصیه شده است.
به علت بالانس مناسبPH ، این گوشت برخلاف سایر گوشتها جاذب باکتریهای مضر مانند E.coli و سالمونلا نمی باشد. این گوشت مزه و مواد مغذی فوق العاده ای داشته و زودپز می باشد و بسیار سریع با چاشنی های مورد علاقه تان مزه دار میشود.گوشت شترمرغ بسیار سالم و جایگزین مناسبی برای گوشت سفید و گوشت قرمز است.
این شرکت توانایی تامین گوشت تازه و گرم شترمرغ را برای مصارف خانگی، رستورانها، کارخانجات، هتل ها و.......را دارد. محصولات پروتئینی تولیدی ران، استیک، فیله، دل و جگر، گردن می باشد.این محصولات در بسته بند یهای 500گرمی و یک کیلویی عرضه میشود.
مقایسه گوشت شترمرغ (در 100 گرم گوشت پخته شده)
کلسترول
آهن (میلیگرم)
کالری (کیلو کالری)
چربی (گرم)
پروتین (درصد)
83
3.2
142
3
26.9
شتر مرغ
89
1.2
190
7.4
28.9
مرغ
76
1.8
170
5
29.3
بوقلمون
86
3
211
9.3
29.9
گاو
118
1.2
196
6.6
31.9
گوساله
89
2.7
201
11.2
23.5
اردک
112
4.5
158
3.2
30.2
آهوی کوهی
برچسب ها: گوشت شترمرغ،
منبع مقاله
www.ake.blogfa.com www.ake.blogfa.com www.ake.blogfa.com
گوشت شترمرغ، گوشت قرمز با کلسترول، چربی، کالری پائین تر و آهن و پروتئین بالاتر نسبت به گوشت مرغ و بوقلمون میباشد و مزه آن بسیار شبیه به مزه گوشت گوساله است.
از نظر مواد مغذی بالانس ایده آلی داشته و به عنوان منبع پروتئین از طرف تشکل های سلامتی همچون انجمن قلب امریکا، انجمن سرطان امریکا و انجمن دیابت امریکا توصیه شده است.
به علت بالانس مناسبPH ، این گوشت برخلاف سایر گوشتها جاذب باکتریهای مضر مانند E.coli و سالمونلا نمی باشد. این گوشت مزه و مواد مغذی فوق العاده ای داشته و زودپز می باشد و بسیار سریع با چاشنی های مورد علاقه تان مزه دار میشود.گوشت شترمرغ بسیار سالم و جایگزین مناسبی برای گوشت سفید و گوشت قرمز است.
این شرکت توانایی تامین گوشت تازه و گرم شترمرغ را برای مصارف خانگی، رستورانها، کارخانجات، هتل ها و.......را دارد. محصولات پروتئینی تولیدی ران، استیک، فیله، دل و جگر، گردن می باشد.این محصولات در بسته بند یهای 500گرمی و یک کیلویی عرضه میشود.
مقایسه گوشت شترمرغ (در 100 گرم گوشت پخته شده)
کلسترول
آهن (میلیگرم)
کالری (کیلو کالری)
چربی (گرم)
پروتین (درصد)
83
3.2
142
3
26.9
شتر مرغ
89
1.2
190
7.4
28.9
مرغ
76
1.8
170
5
29.3
بوقلمون
86
3
211
9.3
29.9
گاو
118
1.2
196
6.6
31.9
گوساله
89
2.7
201
11.2
23.5
اردک
112
4.5
158
3.2
30.2
آهوی کوهی
برچسب ها: گوشت شترمرغ،
منبع مقاله
www.ake.blogfa.com www.ake.blogfa.com www.ake.blogfa.com
+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۰۱/۱۳ ساعت 7:59 توسط مهندس محمد اکرم ایرندگانی
|